Понеділок, 29.04.2024, 00:32
Фан сайт FC Liverpool в Україні
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 360

Головна » 2009 » Березень » 11 » Бенітес не залишив шансів королям
Бенітес не залишив шансів королям
13:00
Команда Рафаеля Бенітеса не залишила жодного шансу мадридському "Реалу" і зруйнувала мрії "королів" про європейське чемпіонство. "Ліверпуль" вийшов на матч настільки зарядженим, що у першому таймі команда Рауля і Касільяса переважно грала силами останнього. Так, якби не дивовижні сейви голкіпера "вершкових", то "Реал" дістав би чотири "банки" уже у першому таймі.

Мерсисайдці не стали довго розгойдуватися, і наче у кориді одразу "взяли бика за рога". За перші десять хвилин Касільяс двічі рятував команду після уларів Торреса та Джеррарда, проте на 16 хвилині він був безсилий після двох просто таки дивовижних помилок захисників - незрозумілий кульбіт Каннаваро, який, певно, ще довго снитиметься йому самому - і Торрес відкриває рахунок. Проте чого судити лише захисника збірної Італії. "На висоті" був увесь "Реал"...

На 28 хвилині рефері поєдинку вирішив допомогти "Ліверпулю" і призначив помилковий пенальті за нібито гру рукою Габріеля Хайнце. Джеррард "з точки" не залишив шансів Касільясу. 

"Реал" зробив перший удар у площину лише на 30 хвилині. Це був постріл зі штрафного у виконанні Снайдера, Рейна не спасував. "Ліверпуль" не збавив темпу і просто не давав мадридцям дійти до свого штрафного та нормально зробити двох пасів. Такого "Реала" його вболівальники не бачили уже давно.

У другому таймі побиття продовжилося. Уже на другій хвилині капітан мерсисайдців Стівен Джеррард використав провал захисту іспанської команди і зробив рахунок 4:0 за сумою двох матчів. Що лишалося робити підопічним Бенітеса? Відійти, і грати на контратаках. Що вони і зробили. 

Однак у "Реала" практично нічого не виходило і за повного контролю м'яча. За кілька хвилин після голу Джеррарда Касільяс двічі врятував мадридців після ударів того ж Стівена. У "вершкових" необхідно згадати гру на випередження Рауля, який примудрився із лінії воротарського пробити вище. 

На 64 хвилині Хуанде Рамос пішов ва-банк. Тренер мадридців зняв Каннаваро та випустив атакуючого хава ван дер Варта. Голландець справді додав іспанцям в атаці, і у другій половині другого тайму "Реал" зміг притиснути господарів поля, проте д небезпечних моментів не доходило. 

А Касільяс ще раз довів, чому саме він у цьому матчі був вартим пів-команди. Після удару Торреса зліва голкіпер зробив сейв та за сумою усіх вдалих дій не дозволив "Ліверу" декласувати "Реал" так, як "Баварія" розібралася зі "Спортінгом". 

Мадридці таки змоги забити - але рефері зафіксував, що Ігуан був поза грою. Завершив матч гол Доссени, який кілька хвилин перед тим замінив Торреса... а Кьойт ледь не забив п'ятий. 

"Ліверпуль" - "Реал" - 4:0 (2:0) 

Голи: 1:0 - Торрес (16), 2:0 - Джеррард (28, пен), 3:0 - Джеррард (47), 4:0 - Доссена (88)

"Ліверпуль": Рейна, Арбелоа, Каррагер, Шкртел, Ауреліо, Алонсо (Лукас, 60), Маскерано, Куйт, Джеррард, Бабель, Торрес

"Реал": Касільяс, С. Рамос, Каннаваро (ван дер Ваарт, 64), Пепе, Хайнце, Гаго, Діарра, Роббен (Марсело, 47), Ігуаїн, Снейдер, Рауль

Попередження: Джеррард (26), Маскерано (44) - Пепе (19), Хайнце (27), Марсело (62)

Перший матч 1:0
Переглядів: 551 | Додав: Ihor | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Друзі сайту
Сайт болельщиков ФК Заря
Все про футбол - Український інформаційний портал
Сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів
lviveuro2012.ucoz.ua - Сайт про Євро 2012 у Львові chelseafc-fans

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz